SNL-listan

\VÄNTELISTAN/     \NY MUSIK/     \OM SNL/     \NYTT OM SNL/
NYHETSBREV v.21/2024
Här är länken till vårt nyhetsbrev som sändes ut den 19 maj -24. Anmäl Dig gärna via länken på vår huvudsida så får Du nyhetsbrevet direkt när det skickas! Självklart är nyhetsbrevet gratis och kan avbeställas när som helst...
Nyhetsbrev v.21/2024
LYSSNA/SE PÅ YOUTUBE-VIDEOS - GE POÄNG
Fr o m med vecka 19/2024 byter vi från Spotify till WWW.YOUTUBE.SE när det gäller att beräkna extrapoängen till låtarna genom lyssning. Vi beräknar den procentuella ökningen av antalet visningar och jämför med hur många poäng låten fått via SMS- och formulärröstning. Kan innebära fördubbling av antalet poäng.

Använd gärna länken till vår spellista hos Youtube - länken hittar Du i högerkolumen på www.topplistan!
UPPDATERADE LÄNKAR - NY MUSIK
Vi har börjat uppdatera länkarna på vår förteckning med nyinkommen musik. Bildlänkar till streamingtjänsten TIDAL finns på de flesta låtarna, både svenska och utländska, som inkommit sedan 1 mars 2024. Dessutom som tidigare länkar till Spotify, Tidal och Youtube-video samt artisternas hemsida, Facebook och Instagram.

Anledning till att vi väljer Tidal som huvudlänk är att vi bedömer deras ljudkvalité som bättre än andra streamingtjänster samt att de erbjuder möjlighet att lagligt dela samma uppkoppling med fem (5) andra användare för totalt 189:-/månad (pris i april -24). Kolla in på www.tidal.com!
ÅRSLISTAN -24
Vi redovisar de aktuella placeringarna på 2024 års Årslista för de låtar som just nu ligger på listan (plus veckans tre Bubblare). Uppdateras efter varje röstningsslut...
SÖKBAR HISTORIK UPPDATERAD
För alla som är intresserad av vilka artister och låtar som förekommit på listan genom åren har vi lanserat en sökbar databas där vi lagt in uppgifter om alla som förekommit på listan, även de som försökt men inte tagit plats. Databasen innehåller alla artister och låtar som förekommit under åren 2005-2023 (ej 2006) och även poäng som respektive artist/låt samlat under resp år.

Se den sökbara databasen ALL SONGS
SNL-listan drivs sedan 2003 av Göran Ohlzon som ett hobbyprojekt.

Jag "sponsrar" dessa idrottsföreningar genom mitt medlemskap.
                 
Gör det Du också!

    
© and ®:  Göran Ohlzon 2003-2024